123 Flexwonen


Zwarte Pad, Leende

Zwarte Pad 16, 5595 DH Leende

Corporatie woCom heeft in Leende tien nieuwe appartementen gerealiseerd voor jongeren (18 t/m 27 jaar) en spoedzoekers. Woningzoekenden uit gemeente Heeze-Leende krijgen daarbij voorrang. Een deel van de woningen wordt via loting aangeboden, waardoor ook jongeren zonder lange inschrijftijd een kans hebben. Ook worden er 3 woningen toegewezen aan statushouders.
De units vormen samen een gebouw met twee verdiepingen; ook is er een losstaande fietsenberging. De woningen zijn in de fabriek van Barli gebouwd, in één dag geplaatst op de bouwplaats, waarna ze verder zijn afgewerkt. Het zijn volwaardige woningen, zeer goed geïsoleerd en elke woning heeft een full-electric warmtepomp. Op het dak liggen zonnepanelen.
De woningen (40 m2) zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens en beschikken over een woonkamer, keuken, één slaapkamer, badkamer met toilet en een technische ruimte. Ook hebben ze een kleine tuin, of een balkon. Op het terrein komen tien parkeerplaatsen, rondom het complex komt een wadi voor een goede waterberging.
De nieuwe bewoners ontvangen begin april 2024 hun sleutel.

Aantal woningen
10
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
woCom
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

Op 21 februari 2024 worden deze sociale huurwoningen aangeboden op Wooniezie. Vult u een zoekprofiel in met uw woonwensen, dan ontvangt u automatisch een bericht als de woningen op Wooniezie staan.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.