123 Flexwonen


The Budget Hotel in Hazerswoude-Rijndijk, Alphen aan den Rijn

Rijndijk 96, 2394 AJ Hazerswoude-Rijndijk

Op 1 juli 2015 opende The Budget Hotel haar deuren na renovatie van een bestaand hotel. De voorziening richt zich op zowel groepen met een urgente woonbehoefte als toeristen. Het is mogelijk een dag of week te verblijven. Maar ook een maand of langer. The Budget Hotel biedt haar gasten de mogelijkheid zich op het hoteladres te laten registreren in de gemeentelijke BRP. De gasten die zich niet inschrijven, betalen toeristenbelasting. Het hotel is ook interessant voor internationale studenten en dan met name die in Leiden gaan studeren. Het centrum van Leiden is slechts 6 km van het Hotel vandaan, goed bereikbaar met de fiets of het OV met een bushalte voor de deur met zeer frequente en directe verbinding naar zowel de universiteit als Centraal Station Leiden.

Er zijn diverse formaten kamers beschikbaar alsmede een appartement en een studio, die allemaal voorzien zijn van een douche of bad en een eigen toilet. Daarnaast zijn er diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een recreatieruimte annex restaurant, café, keuken en een fitnessruimte. Deze voorzieningen zijn zo ingericht, dat de sociale interactie tussen de verschillende groepen zo goed mogelijk wordt gefaciliteerd. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling en een parkeervoorziening met 45 plaatsen op eigen terrein.

De direct omwonenden zijn op de hoogte gehouden over de totstandkoming van The Budget Hotel door bijeenkomsten in het hotel zelf en zijn er positief over. Zij kunnen van dezelfde voorzieningen in het hotel gebruik maken als de gasten. The Budget Hotel beschikt 24/7 over een beheerder, die voor zowel gasten als omwonenden aanspreekbaar is. Het huisvestingsaanbod van The Budget Hotel wordt onder meer via het gemeenteloket onder de aandacht gebracht van diverse woonurgente groepen.

Aantal woningen
54 kamers
Aard gebouw
bestaand gebouw
Eigenaar/verhuurder
Guido Keutgen
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, arbeidsmigranten, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, statushouders, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Diverse prijzen; de 1, 2 en 3-persoonskamers kosten resp. €450, €575 en € 695 per maand, inclusief gas, water, elektriciteit en wifi. Per dag zijn er kamers vanaf €69.
Bijzonderheden

The Budget Hotel zoekt samenwerking met diverse maatschappelijke organisaties. Zo zijn er inmiddels afspraken gemaakt met een stichting die zich inzet voor de huisvesting van daklozen en met de sociale werkvoorziening (SWA) voor het opzetten van een begeleid- werkentraject. Er worden buurtavonden voor bewoners georganiseerd (dansen, klaverjassen, etc.)

Meer info Informatie over aanmelden

Informatie over verhuur en reserveringen vind je op de website van het Budgethotel

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.