123 Flexwonen


Student Experience Zuidas, Amsterdam

Antonio Vivaldistraat 5, 1083 HP Amsterdam

Student Experience Zuidas – eerder bekend als Ravel Residence – is een modern complex op de Zuidas in Amsterdam dat bestaat uit 800 zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. Alle woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde televisie- en internetaansluiting.De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een grand café met terras en een lounge met zithoeken, televisie, tafelvoetbal en poolbiljart. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om met vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is  een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een gezamenlijke tuin van meer dan 2.400 m² waar je kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.
Het complex is tot stand gekomen op initiatief van Stadsdeel Zuid dat de grond voor 12 jaar in bruikleen heeft gegeven om iets te doen aan het enorme tekort aan studentenwoningen. Het is modulair gebouwd door Daiwa/Jan Snel en kan in de toekomst worden verplaatst.

Aantal woningen
800
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Student Experience van Verweij Holding
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
campuscontract
Huurprijs
Niet gemeubileerd: € 562,37 excl. Gemeubileerd: € 652,37 excl. Service kosten: ca. € 120 p.m. incl. warmte, elektra en water. Huurtoeslag is mogelijk.
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

Je kunt alleen in de complex wonen als je een voltijd studie volgt in Amsterdam. Informatie vind je op de website van Student Experience

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.