123 Flexwonen


Stay at Cox, Horst aan de Maas

Tienrayseweg 18, 5961NM Horst

Stay at Cox biedt moderne en kwalitatief hoogstaande huisvesting voor arbeidsmigranten, verdeeld over twee gebouwen. Elk gebouw is opgedeeld in 19 wooneenheden geschikt voor 6 personen. Een wooneenheid bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers en twee éénpersoonsslaapkamers, een keuken, douche, toilet, en een wasmachine. Er is een receptie, maar geen gezamenlijke ruimte.

Het complex ligt aan de A73. De dichtstbijzijnde supermarkt en het centrum van Horst zijn goed per fiets bereikbaar. In het centrum van Horst bevinden zich twee Poolse supermarkten en een Pools uitgaanscentrum. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zondag een Poolse kerkdienst bij te wonen. Ook is er elke twee weken een populaire carboot sale. Stay at Cox voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten en heeft daarvoor het Certificaat Stichting Normering Flexwonen behaald. De huisvestingsaccommodatie wordt 24/7 door parkmanagers beheerd.

Aantal woningen
38
Aard gebouw
bestaand gebouw
Eigenaar/verhuurder
Stay at Cox
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt deels gebruikt voor eigen werknemers van Cox en deels via andere werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd. Meer informatie via de website

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.