123 Flexwonen


de Trampoline, Noordwijkerhout

Schippersvaartweg 64, 2211 TL Noordwijkerhout

Aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout is tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten is gerealiseerd door Flexwonen.nu. Het project is een initiatief van uitzendorganisatie Flexible Human Services. Vanaf 1 juli 2016 worden de 72 units bewoond door maximaal 144 arbeidsmigranten, waarmee ongewenste woonsituaties elders worden opgeheven. Hiermee is de Trampoline een van de eerste voorbeelden van uitvoering van de gezamenlijk gemaakte afspraken tusssen gemeenten, huisvesters en werkgevers in de regio over huisvesting van arbeidsmigranten.

Elke unit is volledig ingericht voor twee personen en is voorzien van eigen keukenblok en badkamer. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, is een ruime fietsenstalling en een sportveldje aangelegd. De beheerder van de Trampoline woont met zijn gezin op het terrein en is 24/7 aanspreekpunt voor de bewoners en de omgeving.

 

Aantal woningen
72 units voor maximaal 144 arbeidsmigranten
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Flexwonen.nu
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bijzonderheden

De naam De Trampoline komt van het Poolse Trampolina dat springplank betekent. ”Jonge, ambitieuze hardwerkende mensen willen wij graag een springplank naar succes bieden”, zegt Nico Geerlings, directeur van Flexwonen.nu. ”We doen er alles aan deze mensen een ’thuisgevoel’ te geven, waarin huisvesting heel belangrijk is.

Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Flexwonen.nu via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.