123 Flexwonen


Nieuwe Hof,  Meijel

Vieruitersten 25, 5768 RN Meijel

De voormalige camping Nieuwe Hof wordt in 2022 een huisvestingslocatie voor 400 arbeidsmigranten. Gemeente Peel en Maas heeft hiervoor een omgevingsvergunning verleend, voor maximaal tien jaar. Bijzonder is dat het terrein na die periode wordt overgedragen aan de direct omwonenden, die elk een deel krijgen. Dat gebeurt met gesloten beurzen.
Het nieuwe hoofdgebouw krijgt 200 kamers van ca 30 m2, in principe voor twee personen maar de kamers kunnen ook als twee aparte slaapruimtes worden ingericht. Ook komt er een verzamelgebouw met o.a. beheerderswoning, taalles-, ontspannings- en sportruimtes en een fietsenstalling. Een deel van het terrein zal worden ingericht als parkeerruimte. Verder wordt een grondwal aangelegd rond het terrein zodat de locatie voor de omgeving aan het zicht wordt onttrokken. Dat was een van de wensen van de buurt, i.v.m. mogelijke geluids- en verkeersoverlast en zwerfafval. Er komt één centrale ingang voor het complex, om zowel het permanente toezicht als de (verplichte) registratie van overnachtingen eenvoudiger te maken. Bewoners zullen er drie tot zes maanden verblijven.

Aantal woningen
200 kamers
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
L. Kanters
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
-
Bijzonderheden

Als nieuwe bewoners lid willen worden van een lokale vereniging, dan zal de exploitant de contributie betalen. Dit om integratie te bevorderen.

Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.