123 Flexwonen


Huisvesting arbeidsmigrantenin Nispen, Roosendaal

Oude Turfvaartsestraat, Roosendaal

Uitzendbureau Pollux heeft 90 studio’s gebouwd voor 180 arbeidsmigranten aan de Oude Turfvaartsestraat in Nispen, op het terrein van het voormalige Parkhotel Zonneland. Het terrein van vier hectare is vroeger gebruikt als buitenzwembad van Nispen, later werd het een hotel. Het oude hotel is afgebroken net als alle kleine gebouwen op het terrein. De naastgelegen woning is blijven staan en verbouwd tot recreatieruimte.

Elke studio is geschikt voor twee arbeidsmigranten die voor het uitzendbureau Pollux werken. Alle studio’s hebben een oppervlakte van 26 m² en zijn voorzien van een keuken en een badkamer. In het souterrain staan wasmachines en drogers. Naast het complex heeft Pollux een grote parkeerplaats geplaatst. Ook zijn er fietsen beschikbaar gesteld. De verblijfsduur van de bewoners kan uiteenlopen van een paar weken tot ongeveer een jaar.

Er is 24 uur per dag een beheerder aanwezig die toezicht houdt op de regels, maar ook een aanspreekpunt is voor de arbeidsmigranten. Samen met de omwonenden zijn leefregels opgesteld om geluidsoverlast en vuil op straat te voorkomen.

 

Aantal woningen
90
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
Pollux
Soort eigenaar
uitzendorganisatie/werkgever
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
huur onbepaalde duur
Huurprijs
Bijzonderheden

Gezamenlijke recreatieruimte

Meer info Informatie over aanmelden

De huisvesting in dit complex wordt toegewezen door uitzendbureau Pollux aan eigen medewerkers.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.