123 Flexwonen


Kamers met Kansen, Gorinchem

Willem Kloosstraat 57, Gorinchem

De kamers bevinden zich in een pand aan de Willem Kloosstraat 57 in Gorinchem-Oost. Er zijn in totaal 14 kamers. Het pand bestaat uit een middengedeelte waar beneden het kantoor is en boven de woning van de beheerder. Aan beide zijden van het gebouw zijn twee vergelijkbare woningen met ieder zeven kamers voor jongeren. Elke woning heeft een ruime woonkeuken, 2 badkamers, 3 toiletten, een wasruimte en een tuin met fietsenberging.

Dit woonproject is voor jongeren uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden die een veilig thuis nodig hebben. Het is een woonvorm waar jongeren op maat worden ondersteund in wonen, werken, leren, netwerkontwikkeling, vrije tijdsbesteding en andere vaardigheden die nodig zijn om de aansluiting met de samenleving te hervinden en te behouden. In een positieve woonomgeving en met individuele coaching vanuit het Leger des Heils wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren.

Aantal woningen
14 kamers
Aard gebouw
bestaande woningen
Eigenaar/verhuurder
Poort6 i.s.m. Leger des Heils en gemeente Gorinchem
Soort eigenaar
woningcorporatie, zorg- of opvanginstelling
Doelgroep
jongeren
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
begeleid wonen
Contractvorm gebruiker
begeleidingscontract, tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 348 incl. p.m. (bij start)
Bijzonderheden

De aanvankelijke weerstand in de buurt is omgeslagen in positieve betrokkenheid. De opening van het project was een feestelijke gebeurtenis in de straat.

Meer info Informatie over aanmelden

Kamers met kansen Gorinchem heeft een eigen website waar je informatie vind en je je kunt aanmelden. Je aanmelding komt dan bij het Leger des Heils.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.