123 Flexwonen


Begeleid wonen bij Jan Arends, Tilburg

Boerhaavestraat 40, Tilburg

In twee panden aan de Boerhaavestraat en de Goirkestraat in Tilburg wonen 10 tot 13 jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. In deze twee grote herenhuizen kunnen zij rekenen op 24-uursbegeleiding. De huidige bewoners hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische problemen, schulden of gebrek aan structuur en daginvulling.

Jan Arends is een organisatie die begeleiding, training en opvang biedt, aan jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar. Of je nu een psychiatrische en/of sociale beperking hebt, of in de gevangenis hebt gezeten. Of je verslaafd bent geweest of dakloos… voor ons ben je een burger als ieder ander. Je kunt dus gewoon meedoen in de maatschappij, op je eigen manier. Daar gaan we voor bij Jan Arends. Dat is waar we samen mee aan de slag gaan. We zijn er voor je. Het maakt niet uit wat: straatangst, je woonplek, sociale netwerk, of schulden.

Aantal woningen
10 tot 13 plaatsen
Aard gebouw
bestaand gebouw
Eigenaar/verhuurder
Jan Arends
Soort eigenaar
zorg- of opvanginstelling
Doelgroep
jongeren
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
begeleid wonen
Contractvorm gebruiker
begeleidingscontract
Huurprijs
€ 400 - € 450 incl. p.m.
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Voor informatie over wonen en begeleiding in deze projecten kun je terecht bij Jan Arends. De contactinformatie vind je op de website

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.