123 Flexwonen


Industriestraat, Holten

Industriestraat 32, 7451 BB Holten

In opdracht van woningcorporatie De Goede Woning worden in 2023 op een braakliggend terrein aan de Industriestraat 21 flexwoningen geplaatst. Het betreft 4 woningen met één slaapkamer beneden (Hodes Basiswoning BW01), 7 woningen met twee slaapkamers beneden (Hodes Basiswoning BW03) en 10 pluswoningen met twee slaapkamers boven (Hodes Pluswoning PW01). Combinaties van de verschillende woningtypen vormen 6 woonblokken. In de tuin worden geschakelde bergingen geplaatst.
Vijf woningen zijn bedoeld voor starters, zeven voor reguliere woningzoekenden, drie à vier voor statushouders; de overige woningen zijn bestemd voor spoedzoekers. Er zijn verschillende typen huurcontract: starters krijgen een contract voor 5 jaar, spoedzoekers een contract voor 2 jaar. De overige huurders krijgen een contract voor onbepaalde tijd; in het huurcontract is wel opgenomen dat de woning er in principe voor een periode van 15 jaar staat.
Het plan is dat de woningen in juni 2023 worden opgeleverd, waarna ze tot 2038 aan de Industriestraat kunnen blijven staan. Daarna kan De Goede Woning de huizen verplaatsen of een verlenging aanvragen voor deze locatie.

Aantal woningen
21
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
De Goede Woning
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, statushouders
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
huur onbepaalde duur, tijdelijk huurcontract
Huurprijs
2 slk: € 647,19 p/m; 1 slk: € 452,20 p/m (kale huur, prijspeil 2023).
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

Huurders moeten ingeschreven staan bij een van de 13 woningcorporaties die vanaf 28 maart hun woningen verhuren via WoningHuren.nl.
Bij vier woningen krijgen inwoners uit Holten voorgang.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.