123 Flexwonen


Horti Hotel Jupiter, Honselersdijk

Jupiter 420, 2675 LX Honselersdijk

Het voormalige Horti Business Center in Honselersdijk, dat al een aantal jaren leegstond, is verbouwd tot een hotel voor 340 arbeidsmigranten . Het gebouw ligt zeer gunstig, op bedrijventerrein Royal Flora Holland. De vergunning is verleend voor 20 jaar.

Horti Hotel Jupiter heeft acht woonlagen, met op elke laag een aantal compleet gemeubileerde units, grotendeels voor 2 personen. Elke unit heeft een eigen badkamer, luxe douche, toilet en badkamermeubel met wasbak. Daarnaast is er op elke woonlaag een gezamenlijke keuken, met meerdere kookplekken, moderne apparatuur en voldoende zitruimte. Ook is er een gezamenlijke ruimte voor wassen en drogen van kleding. Het hotel voldoet hiermee volledig aan de eisen die de commissie Roemer in haar rapport uit 2020 stelt aan de huisvesting van uitzendpersoneel.

Overige voorzieningen: uitstekende wifi, lobby, recreatieruimte (fitness), terras, ruim voldoende parkeerplaatsen, elektrische oplaadpunten en een grote overdekte fietsenstalling. Verder is er voor een goede aansluiting een brug gebouwd voor fietsers en voetgangers. De receptie wordt 24/7 bemand.
Het hotel is eind september 2023 opgeleverd en wordt in zijn geheel gehuurd door uitzendbureau NL Jobs, dat ook het initiatief heeft genomen voor de verbouwing.

Aantal woningen
172 kamers
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Eigenaar/verhuurder
Bonobo Invest BV
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
gebruikscontract
Huurprijs
-
Bijzonderheden

De keuze voor 2-persoons units sluit aan bij het gegeven dat veel in het Westland werkende arbeidsmigranten als stel naar Nederland komen.

Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in het hotel wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.