123 Flexwonen


Flexwoningen Poeldonkweg, Den Bosch

Poeldonkweg 3, 's-Hertogenbosch

Op een voormalig parkeerterrein naast Minitopia in de wijk Meerendonk heeft woningcorporatie BrabantWonen 50 flexwoningen geplaatst voor maximaal 10 jaar. Deze zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens zonder kinderen onder de 18. Voor de huurders geldt geen leeftijdsgrens, behalve voor zes studio’s die worden toegewezen aan jongeren tot 23 jaar. Bewoners krijgen een huurcontract van twee jaar en behouden hun inschrijftijd.

De door modulaire bouwers Barli en Hodes gebouwde appartementen (33 m2) en studio’s (23-26 m2) worden verhuurd incl. vinyl vloerbedekking, gordijnen, koelkast en 4-pits kookplaat met afzuigkap. Alle woningen hebben energielabel A en zijn gasloos. Verwarming gebeurt via een luchtwarmtepomp-unit of elektrische radiatoren, warm water komt uit boilers. Op het dak liggen zonnepanelen voor algemeen gebruik. Op het terrein staan verder 3 afgesloten fietsenbergingen, ook zijn er 28 algemene parkeerplaatsen voor bewoners.

Aantal woningen
36 appartementen, 14 studio's
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
BrabantWonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Vanaf € 426,23 (kale huur, aug. 2021)
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden

Inschrijving kan bij Woonserviceregionaal. De woningen worden toegewezen op basis van inschrijftijd (en motivatie) of via loting.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.