123 Flexwonen


De Lus, Schagen

De Lus 16, 1742 PH Schagen

Gemeente Schagen heeft op korte termijn voor ca. 1.000 arbeidsmigranten goede huisvesting nodig. Als onderdeel van dit plan wordt op bedrijventerrein Lagedijk een complex gebouwd met 84 vierpersoonsappartementen, voor in totaal 336 personen. De huisvesting voldoet aan het Keurmerk Normering Flexwonen (SNF).
Elk appartement (ca. 68 m2) bestaat uit een woonkamer, badkamer, toilet en vier éénpersoons slaapkamers (ruim 12 m2). Woonkamer en sanitair worden gemeenschappelijk gebruikt. De appartementen worden gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd, in principe voor een beperkte periode.
Er komen 3 blokken van 3 woonlagen, opgebouwd uit modules die in de fabriek zijn geassembleerd. Op de begane grond zullen een aantal ruimtes ingedeeld worden als algemene ruimte voor bijvoorbeeld ontspanning of fitness. Op het terrein komen verder parkeerplaatsen (ca 130), drie overdekte fietsenstallingen en afvalcontainers. Ook zijn er (beperkte) mogelijkheden voor recreatie. Beheerder HomeFlex zorgt voor o.a. een huismeester, nachtregistratie en schoonmaak.
Als alles volgens plan verloopt wordt het complex in mei 2024 opgeleverd. Het project heeft een vergunning voor 20 jaar, daarna kan het geheel worden gedemonteerd en elders geplaatst.

Aantal woningen
84
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Brord-De Lus B.V.
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
gebruikscontract
Huurprijs
Bijzonderheden

Het project zou oorspronkelijk eind 2023 worden opgeleverd. Door een kort geding is er een vertraging van 5 maanden opgelopen.

Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.