123 Flexwonen


Bosbesstraat en Bremstraat, Groesbeek

Bosbesstraat 8-22, 6561 KG Groesbeek

Voor woningcorporatie Oosterpoort zijn in mei 2023 een aantal starterswoningen opgeleverd in Groesbeek: acht aan de Bosbesstraat en drie aan de Bremstraat. Het zijn modulaire prefab woningen uit het Premodu-concept van fabrikant Emergo: zgn. Optimaatwoningen.  Ze zijn bestemd voor  jongeren t/m 27 jaar, met een 1- of 2-persoons huishouden. Zij krijgen een jongerencontract voor vijf jaar, maar bouwen in die tijd wel woonduur op.
De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 63 m2. Op de begane grond bevinden zich de entreehal, een technische ruimte, een woonkamer met keuken en een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Op de bovenverdieping zijn een overloop en twee slaapkamers. De vliering erboven is met een vlizotrap bereikbaar. Iedere woning heeft een voor- en achtertuin, met in de achtertuin een berging.
Alle woningen zijn geheel gasloos, met een ventilatieluchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. Uiteraard zijn ze ook goed geïsoleerd. Ze bestaan voor het grootste deel uit hout waardoor de CO2-emissie aanzienlijk lager is dan bij traditionele bouwmethodes.

Aantal woningen
11
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Oosterpoort
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
jongeren
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 647,- p/m(prijspeil 2023). Jongeren van 22 t/m 27 jaar kunnen huurtoeslag aanvragen.
Bijzonderheden

Een deel van de woningen is via loting toegewezen.

Meer info Informatie over aanmelden

Vrijgekomen woningen worden aangeboden via Entree.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.